Аватар користувача
Зареєстрований

Як потрібно варити раки?

в чому та скільки часу?

Закриті питання – оцініть найкращу відповідь символом пальця.

Обговорення: жодних внесків

Поділитися:

Відповіді:

Аватар користувача
Передовий

Знаю спосіб приготування в білому вині, з додаванням солі та кропу. Тільки в якості рідини необхідно в казанок налити воду і сухе біле вино у співвідношенні 2 частини води до однієї частини вина. Далі процес приготування «нетверезих» раків нічим не відрізняється від традиційного, варіть до повної готовності - і до столу.


Аватар користувача
Передовий

На літру води 2 столові ложки солі (можна з верхом, це по бажанню). Раки опустити в кипячену воду і після їх повного почервоніння варити 10 - 15 хвилин.

 

Обговорення з цього питання

 

Це питання не обговорювалося

Увійти

Задайте запитання, дайте відповідь, приєднайтеся, …

почати тут

Реклама

 

Ваш запит опрацьовується, зачекайте будь ласка.